ROBECO-GEPENSIONEERDEN
.

VerenigingsNieuws

Robeco Nieuws

De huidige Chief Executive Officer Gilbert van Hassel  (CEO sinds september 2016) zal voor de Orix Group terugkeren naar de VS en zal per 01 januari 2022 worden opgevolgd door Karin van Baardwijk, momenteel reeds sinds 2015 lid van het Executive Committee als plaatsvervangend CEO en Chief Operating Officer.

Er is nog geen opvolger van lilla Belidos als Hoofd van Human Resources bekend.
Wel is inmiddels per 01 maart 2022 een nieuw lid van het Executive Committee benoemd en wel Ivo Frielink, die na twee jaren
op het Robeco-kantoor in Hongkong als head of Strategic Product & Business Development lid wordt van het Executive Committee. Ivo Frielink was tot eind 1917 een aantal jaren voorzitter van het Pensioenfonds \Robeco.

Laatste Nieuws

Inmiddels is in overleg met Human Resources van Robeco een definitieve keuze gemaakt  de eerste jaarlijkse bijeenkomst van gepensioneerden van Robeco na de coronaperiode zal plaats vinden op :
woensdag 13 april 2022 in het Robeco-kantoor te Rotterdam vanaf ongeveer 16;00 uur.

.

Vriendelijk verzoek om u zo spoedig mogelijk aan te melden voor deelneming aan deze bijeenkomst Gaarne dus een emailbericht sturen aan de secretaris; daarbij ook aangeven dat u met of zonder partner aanwezig zal zijn.

stuur een emailbericht aan de secretaris
Laatste nieuws:
datum voorjaarsbijeenkomst in agenda noteren woensdag 13 april 2022